25 sep. 2010

Lönen..

... kom igår og den har varit efterlängtad!
Sommaren har inte varit snäll mot min plånbok!

Igår blev den en sväng till IKEA Barkaby med Camilla, där inhandlades nya sängkläder, lakan, badrumsinredning m.m. Det blev även ett par lampor till jobbe så det äntligen kan bli lite myspys i frukostmatsalen!
Men att åka dit var inte det lättaste!
Först skulle jeg in till stan för att hämta ut Roccutan (förhoppningsvis för sista gången).. tror ni inte att jeg glömde receptet hemma så det var bara att vända og springa tillbaks å hämta det! Som tur va hade jeg bara hunnit upp på perrongen.
Väl inne på apoteket tog det som vanligt hyper lång tid eftersom denna medicin är licensbelagt så det ska genomföras en massa kontroller å blablabla. Fick till slut skiten og det gick på 1247kr.. galet! Men jeg kommer upp i högkostnadsskydd nästan direkt i alla fall.. tur att vi har det så bra i Sverige!

Sprang iväg till Zara (klädaffärn) för att möta upp Camilla som shoppat galet!
Tillslut tog vi oss till pendeltågen vid Centralen.. gick på tåget og upptäcker vid Solna att vi gått på Märsta tåget! Det var bara att hoppa av og åka tillbaks för att ta det rätta.. när vi kom till Karlberg bytte vi perrong snabbt som ögat.. då vi hörde ett tåg komma.. sprang og hoppade på det tåge! Underbart att komma på rätt tåg! Efter några minuters resande og när vi stanna på nästa station blev jeg lite förundrad.. jeg frågade Camilla vilken station detta var men hon visste inte.. aja tänkte jeg og så fortsatte vi med det djupa samtalsämnet vi höll på med.. sen.. ropade högtalarna ut "Helenelund" efter vi passerat några stationer - VA FAN!! Vi hade gått på fel tåg IGEN! Äckliga Märsta tåge! Gah! Så det var bara att åka tillbaks.. å den gången tog vi i alla fall rätt tåg.. älskade Kungsängen tåge!
Vi kom till IKEA ca 1h og 15min senare än tänkt.

Aja.. vi var lediga så tid hade vi gott om som tur va.. og det var härligt väder samt att umgås med Camilla är alltid mysigt!

Byees

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att det är fler än jag som hoppar på fel tåg ;)

    SvaraRadera
  2. Haha mmmmm! Jeg skyller på att jag inte brukar åka pendeln. ;)

    SvaraRadera