17 sep. 2010

And I wonder..

... if I ever cross your mind.
For me it happens all the time. :/

Hemkommen efter en mysig middag med några vänner på guru (http://www.indianguru.se) vid Odenplan.. sitter jeg här i sängen og skall försöka sova. Jobbar helg og jeg börjar kl.06:45 imorn. Känner meg ensam.. det är inget nytt. Har vänner runtomkring meg men de fattas något. Det är sjukt hur vissa stunder kan göra så ont medans andra så känns det inte ett skit!

Det där med uppehållet från FB og QX höll i ca en vecka.. sen var man tillbaks! :D Men jeg har fått ändring på saker og ting.. sitter inte lika mye som förut i alla fall. Så om någon vill skriva till meg på QX så finns jeg under namnet "Mr jWe". ;)

Var hos hudläkaren i onsdags.. domen blev att jeg ska fortsätta med Roccutan tills december.. så det är bara hämta ut ett nytt recept på fredag när lönen kommer.. drygt 1800kr. Urk! Vilket innebär att min lilla resa till Gbg nästa helg kanske blir inställd. :(

Har köpt en ny rakmaskin.. en Philips HS8420/23.. en sån där man kan raka sig med i duschen! Enligt min hudläkare så är detta ett bra alternativ för min hud!
Jeg passade även på og fråga henne om vad man ska äta för att hyn ska må bra.. svaret jeg fick var att det finns inget som man kan äta.. allt handlar om arv från föräldrarna. Men självklart, känner man att man får finnar av choklad så ska man inte äta det. Själv kan jeg int äta stark mat.. för då börjar jeg svettas i ansiktet.. ja ni förstår min poäng.

Nu i helgen är det val.. det diskuteras.. käftas.. så man nästan spyr på det!
Jeg kopierar min status från facbook:

Tycker alla ska lägga av att munhugga mot varandra om vilket parti man röstar på.. ingen är "dum i huve" för att man röstar "fel".. man har en rösträtt og då är det självklart att man röstar på det parti som följer ens värderingar og prioriterar de frågor man själv tycker är viktigast!

Själv var jeg og rösta på Fridhemsplan igår.. skönt att ha det gjort så man slipper att stressa på söndag efter jobbe för att hinna. Dock blir det nog en liten valvaka hemma hos en vän.. tur att man inte jobbar på måndag!

Nej nu ska jeg försöka sova.. ska ju upp vid kl.05:00.Urk!

Byeees

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar